Produkt og tekstilfakta

Produktdeklarasjon

Solide rammekonstruksjoner i heltre og kryssfiner som tilfredsstiller høye holdbarhetskrav. Nosagfjærer med overliggende dobbeltlaminert skummatte. Alle sete og ryggputer i høyelastisk skum svøpt med polyesterfiber. Alle tekstiler og huder er testet før de blir tatt opp i vår kolleksjon.

Modellenes design er tidsriktig, og det er lagt vekt på modellenes kvalitet og praktiske størrelse. Våre høye krav til møbeltrekk er med på å prege modellenes design.

Tekstilinformasjon

Armbeskyttere og varetrekk samt godt vedlikehold vil forlenge vesentlig holdbarheten for deres salong.

Som følge av bruk må det påregnes utseendeforandringer på et tekstil. Brukspåkjenningen for hvilestoler er ofte vesentlig hardere enn på sofaer.

Utvelgelse av solide tekstiler er derfor spesielt viktig for hvilestoler. Armbeskytter og nakkebeskytter anbefales både på salonger og hvilestoler.

Hard bruk

Hard bruk-stoffene kan variere i slitestyrke fra 25000 Martindale og oppover. Et hardbrukstoff er egnet for hjemmemøbler som utsettes for mye bruk. Vedlikeholdet av tekstiler er viktig for holdbarheten.

Vanlig bruk

Stoffet holder en martindaletest mellom 20000 og 25000 Martindale. Stoffet er egnet på møbler som brukes daglig men bør ikke være hovedsittegruppe
foran TV.